For a great compatible aviation match

HOME 

“To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.”

 

Internationaal

22 pilotrecruitment is een internationaal bureau gespecialiseerd in het maken van de beste match mogelijk tussen verkeersvlieger en luchtvaartmaatschappij. Wij sluiten de specifieke eisen van de airline naadloos aan op de uitstekende competenties van onze piloten. 

Onze specialisten selecteren (jonge) gemotiveerde, uiterst vakbekwame en zeer flexibele verkeersvliegers voor betrouwbare commerciële luchtvaartmaatschappijen. Deze objectieve én unieke selectiemethoden zorgen ervoor dat onze opdrachtgever kan rekenen op piloten met de beste kwaliteiten. Wij noemen deze zekerheid de 22pilotguarantee.

 

Matchen

Op basis van de uitgebreide kennis van de vliegmaatschappij, de piloten en de uitgebreide profielen van beide partijen, gaan wij actief en nauwgezet op zoek naar de meest geschikte match. Voordat de eerste gesprekken tussen de luchtvaartmaatschappij en kandidaat plaats zullen vinden, hebben er al 3 strenge selectie rondes, een grading en een training plaatsgevonden.


Team

Ons team heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de verkeersluchtvaart. Zowel in de cockpit als in de cabine voor een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij, als voor een executive airline in Zwitserland. Onze praktijk kennis van de luchtvaart branche is aangevuld met relevante human resources competenties en studies psychologie en strategisch selecteren.

 

Service

Onze service houdt niet op bij het succesvol matchen van de verkeersvliegers en de luchtvaartmaatschappijen. Onze after sales zorgen voor duurzame klantenrelaties voor alle betrokken partijen.

 

“Onze integriteit en toewijding staan altijd garant voor een optimaal resultaat”.